FLOW Kosmetiikka – Luomu

FLOW Kosmetiikka – Superravintoa ihollesi.

Flow Kosmetiikka valmistetaan suomalaisessa perheyrityksessä, Vihreä Kosmetiikka Finland Oy, joka toimii Hyvinkäällä. Yritys sai alkunsa vuonna 2004 Riita Jänkälän toimesta.
bq. “Ymmärrys siitä, mitä luomu tarkoittaa ja miten suuri sen vaikutus on sekä ihmisen että luonnon hyvinvoinnille innoitti luomaan uutta luonnonmukaisempaa kosmetiikkaa.”
Ensin syntyi saippuat, vähitellen valikoima laajentui voiteisiin ja salvoihin. Flow Kosmetiikka tekee luonnonkosmetiikkaa suurella sydämellä. Raaka-aineet ovat huippuluokkaa. Tuotteisiin ei lisätä mitään ylimääräisiä ainesosia eikä myöskään poisteta mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää. Puhtaat, ravinteikkaat ja aidot raaka-aineet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Tuotteet valmistetaan sertifioidun luonnonkosmetiikan ohjeistuksen mukaan. Pakkauksissa suositaan kierrätettäviä materiaaleja. Tuotteet tehdään pienissä erissä tarkoin valituista raaka-aineista, joten tuotteet ovat aina tuoreita ja vaikuttavat aineet ovat tallella.

Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajuste- tai väriaineita, parabeenejä, synteettisiä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai vahvoja tensidejä. Eläinkokeita ei käytetä.
Flow Kosmetiikka -tuotteet ovat koostumukseltaan tiivistemäisessä muodossa. Useimmissa voiteissa ei ole lainkaan vettä, joten ne ovat todella riittoisia ja täynnä vaikuttavia aineita. Todella pieni määrä tuotetta riittää hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Ihollesi päätyy vain todellista, puhdasta superravintoa luonnosta joka näkyy ja tuntuu pehmeänä, sileänä ja terveenä ihona.
Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ehdottoman tarkkoja luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen. Jokainen tuote on valmistettu yksilöllisesti ihmiseltä ihmiselle – meiltä sinulle. Sinun ei siis tarvitse pohtia mistä tuote on peräisin, onko siinä kaikki ihosi tarvitsemat ravinteet tai miten se on tuotettu. Flow Kosmetiikka -tuotteissa nämä ovat mietitty sinulle valmiiksi.

Flow on Pro luonnonkosmetiikka Ry:n jäsen

Flow Kosmetiikka – Tuotetietoa

Tuotteemme ovat luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja.
Ne ovat aidosti vaikuttavia ja terapeuttisia.
Mahdollisimman vähän pakkausjätettä, suosimme kierrätettäviä materiaaleja.

-Ei synteettisiä hajuste-, eikä väriaineita
-Ei parabeenejä, eikä muita synteettisiä säilöntäaineita
-Ei mineraaliöljyjä
-Ei Sodium Laureth Sulfaattia, eikä muita vahvoja tensidejä
-Ei eläinkokeita

Tutustu tuotteisiin: luonnonkosmetiikka

Selaa tuotemerkkejä