Tucketts

Tucketts -puuvillasukat tuovat pitoa treeniisi ja suojaavat jalkojasi, jättäen varpaat vaeltamaan vapaasti.


Tyylikkäät onesize Tucketts -gripsukat soveltuvat kaikkeen perinteisesti avojaloin tehtäviin aktiviteetteihin, kuten pilates, jooga, tanssi jne. " Onesize -really fits most"

Sukkia on saatavilla kolmessa eri mallissa: Allegro, Anklet ja Ballerina.

Tuckettss -sukat ovat suunniteltu New Yorkissa USA :ssa ja valmistettu Kolumbiassa tiukkojen eettisten standardien mukaisesti toimivassa tehtaassa. 

Tucketts uskoo toiminnassaan ihmisten, planeetan ja voiton väliseen tasapainoon. Tehdas on täysillä sitoutunut eettisiin periaatteisiin W.R.A.P. (World Wide Responsible Apparel Production). Ympäristön kannalta tehdas kuuluu paikalliseen puhtaaseen tuotantosopimukseen, jonka ovat allekirjoittaneet yksityiset laitokset, valtion organisaatiot ja tuottavat alat, jotka hallitsevat maan kestävää kehitystä. Lisäksi sillä on ISO 14001 -sertifikaatti ympäristöasioissa, ja se on toteuttanut käytäntöjä, joilla minimoidaan prosessien ja jätteiden ympäristövaikutukset.

Jokainen valmistusvaihe puuvillan kasvattamisesta, neulomisesta pakkaukseen tehdään kaikki pienessä maantieteellisessä tilassa. Tämä johtaa vähäisempään hiilijalanjälkeen, lisää tehokkuutta ja hallitsee lopputuotetta.

Sukat ovat pakattu ympäristön kannalta kestävään pakkaukseen, joka on 100% puutonta. Tavoitteena on käyttää vähimmäismäärää paperia sukkien esillepanon mahdollistamiseksi. Biohajoava ja kierrätettävä pakkaus on valmistettu 100% sokeriruo'osta. Kuitu on sokeriruo'on puhdistusprosessin jäännös; Täysin ilman haitallisia väriaineita ja kloorivalkaisuainetta. 

"We Believe People come First and that the Balance Body and Mind of an individual build peaceful Communities"


Lisää ostoskoriin Miesten pitonappisukka

Poisto! Tucketts Anklet Men (Charcoal Macho)

Hinta
9,90 €
Suositushinta
22,90 €

Selaa tuotemerkkejä