Tiguar

Tiguar

Nyt Pilateskaupasta saatavilla upeat Tiguar Fitness -tuotteet!
Tiguar on ryhmäliikuntavälineiden kiistaton johtaja kotimaassaan Puolassa. 

Laadukkaat Puolassa suunnitellut ja suurimmaksi osaksi myös valmistetut fitnesstuotteet valloittavat loppuun asti hiotulla suunnittelullaan ja viimeistellyillä tuotteillaan sekä pirteällä värimaailmallaan.

Tiguar tuotesarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman pienvälineistöä niin ryhmäliikuntatunneille kuin yksilöharjoitteluun ja kuntoutukseen sekä pilates- ja joogaharjoitteluun. Lisäksi saatavilla on myös saleille suunnattuja vähän tilaa vieviä säilytystelineitä, joissa pidät tuotteet aina siististi järjestyksessä ja valmiina.

Tutustu tästä Tiguar kuvastoon.

- Laadukkaat ja kestävät materiaalit

- Viimeistellyt tuotteet

- Rohkea ja erottuva värimaailma

- Saatavilla myös tyylikkäät, vähän tilaa vievät säilytysratkaisut.

- Tiguar innovaatiot

Tuotevalikoimastamme löydät nyt mm. laadukkaita Tiguar -mattoja, pilatesrullat, pehmeät pilatespallot sekä painopallot, vastusnauhoja, joogatuotteita ja jumppapalloja. Kaikkia Tiguar -tuotesarjan tuotteita on mahdollista tilata kauttamme. Jos olet kiinnostunut tilaamaan muita kuin varastostamme heti löytyviä Tiguar -tuotteita tai isompia määriä, ota yhteyttä ja kysy toimitusaika-arviota asiakaspalvelustamme.

"I am proud that all the designs of our product line are created in Poland and that about half of them are produced here. It not only ensures the high quality but also strengthens the European economy and minimizes the environmental pollution caused by the transport of goods from other continents.

Piotr Ośródka. CEO "

Be the Tiguar!


Lisää ostoskoriin Tiguar Medicine Ball -kuntopallo 1 kg

Tiguar Medicine Ball -kuntopallo (1kg)

Hinta
23,00 €
Suositushinta
33,00 €

Selaa tuotemerkkejä