Firetoys

Firetoys

Vastaamme kasvavaan kysyntään: kaupastamme on nyt saatavilla laadukkaat ilmajoogan harrastamiseen tarvittavat Firetoys-merkkiset ilmajoogakankaat ja kiinnitystarvikkeet!

Firetoysin silkkiliinat ilmajoogaan

Aerial Yoga eli tuttavallisemmin ilmajooga on uudehko, hauska joogamuoto, joka kirjaimellisesti nostaa joogakokemuksesi uusiin korkeuksiin. Liikkeet tehdään katosta roikkuvan silkkiliinan eli hammockin avulla joko lattia-avusteisesti tai kokonaan ilmassa roikkuen.

Firetoys – yli 10 vuoden kokemus ilma-akrobatiavälineistä

Firetoys on englantilainen ilma-akrobatiassa ja sirkuksessa käytettäviin välineisiin erikoistunut yritys, jolla on yli 10 vuoden kokemus alan tuotteiden korkeista turvallisuusvaatimuksista. Merkin ilmajoogakankaat ja -tarvikkeet noudattavat samoja laatustandardeja, joissa ei tehdä kompromisseja turvallisuuden kustannuksella.

Firetoysin kankaat valmistetaan, testataan, kootaan ja pakataan Yhdistyneissä Kuningaskunnissa. Jokaisesta kangaserästä lähetetään näyte riippumattoman tahon testattavaksi, ja jokainen kangas varmistetaan silmämääräisesti virheettömäksi ennen myyntiin vapauttamista.

Tutustu Firetoys-välineiden valikoimaan ja tilaa jo tänään!

Selaa tuotemerkkejä