TAKEYA

TAKEYA - Teräksiset juomapullot ja termosmukit

TAKEYA on vuonna 2008 syntynyt kalifornialainen fitnessbrändi, jonka tuotteita ovat insulaatio- eli eristetyt nesteytysratkaisut liikkuville ihmisille. Tuotteet ovat valmistettu kaksinkertaisesta (18/8 food grade stainless steel) ruostumattomasta teräksestä. Merkin teräksiset juomapullot ovat BPA-vapaita, eivätkä ne sisällä mitään haitallisia aineita. 

“Insulated” eli eristetty tarkoittaa, että juomapullot ovat suunniteltu termoksen tavoin pitämään kylmä juoma kylmänä ja kuuma kuumana pidempään. TAKEYAn pullot pitävät juoman jääkylmänä jopa 24 tuntia ja höyryävän kuumana jopa 12 tuntia. Pullon pintaan ei ilmesty hikoilua eikä se kuumene, vaan se pysyy kuivana ja hyvin otteessa kaksiseinämäisen rakenteensa ja puuterimaisen pintakäsittelyn ansiosta. 

Active-mallin pulloissa myös korkki on eristetty. 

Teräksisissä juomapulloissa sekä Tumblereissa eli termosmukeissa korkin ja kannen materiaali on polypropeenia (PP#5) ja tiivisteet silikonia. Korkki on täysin tiivis. Alaosan silikonisuojus suojaa pulloa ja mukia kolhuilta ja vaimentaa kolahdusta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita ei suositella pestäviksi astianpesukoneessa. Korkin ja mukin kannen voi pestä koneessa.

Mikä ikinä lajisi onkaan, TAKEYA pitää janosi loitolla ja olosi virkeänä!

BRING THE HEAT, KEEP YOUR COOL! 

Selaa tuotemerkkejä