TAKEYA

Teräksiset juomapullot ja termosmukit – TAKEYA

TAKEYAn teräksiset juomapullot on suunniteltu termoksen tavoin pitämään kylmä juoma kylmänä ja kuuma kuumana. Teräksinen juomapullo on monin kerroin kestävämpi kuin muovista, lasista tai alumiinista valmistettu pullo. Teräs ei halkeile tai hajoa sirpaleiksi kuten muovi ja lasi. Lisäksi teräspullo ei ole yhtä altis lommoille kuin alumiinipullo. Kun huollat ja puhdistat pulloa oikein, on se uskollinen kumppani vuosien ajan.

TAKEYAn teräksiset juomapullot ovat BPA-vapaita

TAKEYA on vuonna 2008 syntynyt, kalifornialainen fitnessbrändi, joka valmistaa teräksisiä juomapulloja ja termosmukeja liikkuville ihmisille. TAKEYAn teräsjuomapullot ovat BPA-vapaita, eivätkä ne sisällä mitään haitallisia aineita. Tuotteet on valmistettu kaksinkertaisesta (18/8 food grade stainless steel) ruostumattomasta teräksestä.

Teräspullossa juoma pysyy jääkylmänä jopa 24 tuntia

TAKEYAn teräksiset juomapullot pitävät juoman jääkylmänä jopa 24 tuntia ja höyryävän kuumana jopa 12 tuntia. Pullon pintaan ei ilmesty hikoilua, eikä se kuumene, vaan pysyy kuivana ja hyvin otteessa kaksiseinäisen rakenteensa ja puuterimaisen pintakäsittelyn ansiosta. Active-mallin pulloissa myös korkki on eristetty.

TAKEYAn teräksisissä juomapulloissa ja Tumblereissa eli termosmukeissa korkin ja kannen materiaali on polypropeenia (PP#5) ja tiivisteet silikonia. Korkki on täysin tiivis. Alaosan silikonisuojus suojaa pulloa ja mukia kolhuilta ja vaimentaa kolahdusta.

Huolla teräsjuomapulloa oikein

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita ei suositella pestäviksi astianpesukoneessa, joten suosittelemme pesemään pullot ja termosmukit käsin. Korkin ja mukin kannen voi pestä koneessa. Kun puhdistat pullon säännöllisesti, kestää se käytössä vuosikausia.

Mikä ikinä lajisi onkaan, TAKEYAn laadukas teräspullo pitää janosi loitolla ja olosi virkeänä. 

Bring the heat, keep your cool!

Lisää ostoskoriin ..

Takeya Ultimate Sip Lid -korkkiosa

Hinta
12,50 €
Suositushinta
13,90 €

Selaa tuotemerkkejä