TAKEYA

Teräksiset juomapullot ja termosmukit – TAKEYA

TAKEYAn teräksiset juomapullot on suunniteltu termoksen tavoin pitämään kylmä juoma kylmänä ja kuuma kuumana. Teräksinen juomapullo on monin kerroin kestävämpi kuin muovista, lasista tai alumiinista valmistettu pullo. Teräs ei halkeile tai hajoa sirpaleiksi kuten muovi ja lasi. Lisäksi teräspullo ei ole yhtä altis lommoille kuin alumiinipullo. Kun huollat ja puhdistat pulloa oikein, on se uskollinen kumppani vuosien ajan.

TAKEYAn teräksiset juomapullot ovat BPA-vapaita

TAKEYA on vuonna 2008 syntynyt, kalifornialainen fitnessbrändi, joka valmistaa teräksisiä juomapulloja ja termosmukeja liikkuville ihmisille. TAKEYAn teräsjuomapullot ovat BPA-vapaita, eivätkä ne sisällä mitään haitallisia aineita. Tuotteet on valmistettu kaksinkertaisesta (18/8 food grade stainless steel) ruostumattomasta teräksestä.

Teräspullossa juoma pysyy jääkylmänä jopa 24 tuntia

TAKEYAn teräksiset juomapullot pitävät juoman jääkylmänä jopa 24 tuntia ja höyryävän kuumana jopa 12 tuntia. Pullon pintaan ei ilmesty hikoilua, eikä se kuumene, vaan pysyy kuivana ja hyvin otteessa kaksiseinäisen rakenteensa ja puuterimaisen pintakäsittelyn ansiosta. Active-mallin pulloissa myös korkki on eristetty.

TAKEYAn teräksisissä juomapulloissa ja Tumblereissa eli termosmukeissa korkin ja kannen materiaali on polypropeenia (PP#5) ja tiivisteet silikonia. Korkki on täysin tiivis. Alaosan silikonisuojus suojaa pulloa ja mukia kolhuilta ja vaimentaa kolahdusta.

Huolla teräsjuomapulloa oikein

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita ei suositella pestäviksi astianpesukoneessa, joten pese pullot ja termosmukit käsin käyttäen pyöreää ja pehmeää harjasta (pulloharja), jossa ei ole teräspintaa naarmuttavia osia. Älä käytä hankaavia tai voimakkaita kemikaaleja (kuten klooria tai valkaisuainetta) sisältäviä pesuaineita, koska ne voivat pilata pullon. Korkin ja mukin kannen voi pestä koneessa, mielellään ylätasolla. Kun puhdistat pullon säännöllisesti, kestää se käytössä vuosikausia.

Ruostumaton teräs sisältää kromia, joka ilmakehän hapelle altistuessaan muodostaa ohuen näkymätön kerroksen, jota kutsutaan kromioksidiksi. Tämä näkymätön kerros antaa ruostumattomalle teräkselle sen kyvyn vastustaa tahroja ja ruostetta. Jos tämä kerros on vaurioitunut, vaurion pintaan voi muodostua ruostetta. Hapettuneet tahrat ja jopa "pintaruoste" voidaan poistaa käyttämällä ruokasoodasta ja vedestä valmistettua tahnaa tai oksaalihappoa sisältävää puhdistusainetta, kuten Bar Keeper's Friend Soft Cleanser. Jos käytät ruokasoodaa ja vettä, käytä kangasta tai pehmeää harjasta ja hiero ruokasoodaa rakeiden suuntaan. Tämä voi viedä hieman vaivaa, mutta tämä poistaa nämä liat.

Syväpuhdistusta varten voit irrottaa kannen O-renkaat ja liottaa 50/50 veden ja etikan liuoksessa, pyyhkiä puhtaaksi ja huuhdella huolellisesti vedellä. 

Mikä ikinä lajisi onkaan, TAKEYAn laadukas teräspullo pitää janosi loitolla ja olosi virkeänä. 

Bring the heat, keep your cool!


Lisää ostoskoriin ..

Takeya Ultimate Sip Lid -korkkiosa

Hinta
12,50 €
Suositushinta
13,90 €

Selaa tuotemerkkejä