Pure2Improve

Pure2Improve tai tuttavallisemmin Pure, on uusi merkki nopeasti kehittyvillä kuntoilun ja urheilun välinemarkkinoilla. Pure haluaa auttaa urheilijoita ja harrastajia parantamaan suorituskykyään ja yltämään seuraavalle tasolle. Pyrkimys on palvella laajaa asiakaskuntaa laajalla kuntoiluväline- ja tarvikevalikoimalla.

Pure2Improve tarjoaa laajan valikoiman tuotteita fitnekseen ja kehittämään aerobista kestävyyttä kaikenlaisille urheilijoille, oli kyseessä sitten ammattilainen tai harrastaja, sekä liikunnan alan ammattilaisille, kuntoutuslaitoksille ja terveyskeskuksille. Tuotteita löytyy niin lämmittelyyn, itse treeniin ja palautumiseen ja ne sopivat kaikenikäisille, sekä miehille että naisille.


Tämänhetkisiä kansainvälisiä trendejä mukaillen Pure uskoo myös vakaasti terveellisempään elämäntapaan ja liikunnan edistämiseen. Vetovoiman ja menestyksen salaisuuksia ovat asiakkaita miellyttävät, innovatiiviset ja erottautuvat tuotteet ja palvelut. Tuotekehitysosasto kehittää alituisesti uusi tuotteita, jotta asiakkaat saisivat lisää terveyttä ja liikunnan iloa arkeensa ja harrastuksiinsa.

Selaa tuotemerkkejä