Pura

Pura

Pura

Tiesitkö, että joka kerta ostaessasi litran vesipullon marketista tulet käyttäneeksi pullossa olevan vesilitran lisäksi 5 litraa vettä ja 2,5 dl öljyä, jotka kuluvat yhden muovipullon valmistamiseen?

Turvalliset Pura Stainless -juomapullot

Kaikki Puran pullot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä #304, joka on tunnettu kestävyydestään eroosiota ja ruostumista vastaan. Lisäksi pullot ovat antibakteerisia. Näin pullot soveltuvat täydellisesti juomapulloiksi. Samoista syistä kyseistä materiaalia käytetään myös elintarvikkeiden kuljetuksissa ja varastoinnissa.

Ruostumaton teräs ei reagoi happojen kanssa, minkä vuoksi pullon pinnasta ei tartu makua juomiin, ja pulloihin voi laittaa myös virvoitusjuomia. Monet halvat pullot on valmistettu alempiarvoisista teräslaaduista, joiden valmistuksessa on käytetty määrittelemättömiä metalliseoksia. Tällaiset tuotteet eivät yllä kestävyydessä #304:n tasolle, eikä niitä ole sertifioitu ruoka-aineiden säilytykseen soveltuviksi. Liian ohuesta metallista (< 0,5 mm) valmistetut pullot ovat herkkiä painaumille ja puhkeamiselle.

Ei sisäpinnoitetta

Puran pulloissa ei ole kemikaaleja sisältävää sisäpinnoitetta, mikä onkin yksi pullojen hienoimmista ominaisuuksista. Alumiinipullot ja halpatuotteet on vuorattu suojaavalla kalvolla. Kalvopinnoite kuitenkin mitätöi koko idean muovittomasta pullosta, sillä tällainen pullo ei ole sen parempi kuin tavallinen muovipullo.
Puran pullot eivät sisällä myrkkyjä eivätkä bisfenoli A:ta. Kaikki pullot, niiden komponentit sekä lisävarusteet ovat riippumattomien maailmanlaajuisten laboratorioiden testaamia. Ne ovat myös saaneet sertifikaatit, joiden mukaan tuotteet eivät sisällä Bisfenol A -yhdistettä, lyijyä, ftalaatteja tai typpi-yhdisteitä. Pullot, jotka on valmistettu muovista tai joissa on muoviosia sisältävät joitain määriä BPA:ta, mikä tulee ilmi riippumattomissa testeissä.

Kaikkien Puran tuotteiden tunnusomaiset hatut, tuttipullosuutin ja muut vastaavat pullojen osat on valmistettu lääketieteellisen silikonista, ja täten pullon sisältö ei IKINÄ ole kosketuksissa muovin kanssa. Näin BPA:ta tai muita raakaöljystä johdettuja myrkkyjä ei päädy pullon käyttäjään. Koska turvallisuus on yksi Puran tärkeimmistä vaatimuksista, yhtiö noudattaa Yhdysvalloissa kuluttajatuotteiden turvallisuutta valvovan komission CPSC:n (Consumer Product Safety Commission) ohjeita sekä Euroopan Unionin direktiiviä (2002/72/EC). Puran turvallisuustestien raportit on vapaasti luettavissa.

Miksi valita Pura Stainless -juomapullo?

Ruostumaton teräskorkki

Suurimmassa osassa aikuisille tarkoitetuista pulloista on muovikorkki. Miksi käyttäisit metallipulloa, jos loppupeleissä kuitenkin joudut valuttamaan juoman muovisen suuttimen läpi? Puran aikuisille tarkoitetuissa pulloissa on teräksinen korkki, mikä takaa, ettei pullon sisältö missään vaiheessa joudu kosketuksiin muoviosien kanssa.

Yksi elämä – yksi pullo

Pura-pulloilla on rajoitettu elinikäinen takuu. Oikein huollettuna Puran pullo on uskollinen kumppani useiden vuosien ajan. Voit pestä pullon tiskikoneessa tai harjalla. Korkki pestään käsin lämpimällä vedellä.

Pura-pullon suuri suu

Suuri suu tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että käyttömahdollisuuksia on paljon. Jääkuutiot, smoothiet ja keitot – kaikki onnistuu.

100 % kierrätettävä

Yksi #304:n hienoista ominaisuuksista on sen sataprosenttinen kierrätettävyys. Tämän lisäksi Pura-pullot valmistetaan noin 60-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista, mikä tekee Purasta loistavan valinnan ympäristötietoisille kuluttajille.

Selaa tuotemerkkejä