Pura

Pura

Pura

Tiesitkö, että joka kerta ostaessasi litran vesipullon marketista tulet käyttäneesi veispullossa olevan vesilitran lisäksi 5 litraa vettä ja 2.5dl öljyä -määrän, joka kuuluu yhden muovipullon valmistamiseen?

Pura Stainless juomapullot on valmistettu turvallisesta, ruostumattomasta teräksestä

Kaikki Puran pullot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä #304, joka on tunnettu kestävyydestään eroosiota sekä ruostumista vastaan. Lisäksi pullot ovat antibakteerisia. Näin pullot soveltuvat täydellisesti käytettäväksi juomapulloina. Samoista syistä kyseistä materiaalia käytetään myös elintarvikkeiden kuljetuksissa ja varastoinnissa. Ruostumaton teräs ei myöskään reagoi happojen kanssa minkä ansiosta pullon pinnasta ei tartu makua juomiin ja pulloihin voi laittaa myös virvoitusjuomia. Monet halvat pullot on valmistettu alempi arvoisista ruostumattoman teräksen laaduista, joiden valmistuksessa on käytetty määrittelemättömiä metalliseoksia. Tällaiset tuotteet eivät yllä kestävyydessä #304:n tasolle eikä niitä ole sertifioitu ruoka-aineiden säilytykseen soveltuviksi. Liian ohuesta teräksestä (<0.5mm) valmistetut pullot ovat herkkiä painaumille ja puhkeamiselle.

Ei sisäpinnoitetta

Ruostumaton teräs #304 ei tarvitse kemikaaleja sisältävää sisäpinnoitetta, mikä onkin yksi materiaalin hienoimmista ominaisuuksista. Alumiinipullot ja halpatuotteet on vuorattu suojaavalla kalvolla. Kalvopinnoite kuitenkin mitätöi koko idean muovittomasta pullosta sillä tällainen pullo ei ole sen parempi kuin tavallinen muovipullo.

Puran pullot eivät sisällä myrkkyjä eivätkä bisfenoli A:ta. Kaikki pullot, niiden komponentit sekä lisävarusteet ovat riippumattomien maailmanlaajuisten laboratorioiden testaamia. Ne ovat myös saaneet sertifikaatit, joiden mukaan tuotteet eivät sisällä Bisfenol A –yhdistettä, lyijyä, ftalaatteja tai typpi-yhdisteitä. Pullot, jotka on valmistettu muovista tai joissa on muoviosia sisältävät joitain määriä BPA:ta, mikä tulee ilmi riippumattomissa testeissä.

Kaikkien Puran tuotteiden tunnusomaiset hatut, tuttipullo-suutin sekä muut vastaavat pullojen osat on valmistettu lääketieteellisen silikonista ja täten pullon sisältö ei IKINÄ ole kosketuksissa muovin kanssa minkä johdosta BPA:ta tai muita raakaöljystä johdettuja myrkkyjä ei päädy pullonkäyttäjään. Koska turvallisuus on yksi Puran tärkeimmistä vaatimuksista, yhtiö noudattaa Yhdysvalloissa kuluttajatuotteiden turvallisuutta valvovan komission CPSC:n (Consumer Product Safety Commission) ohjeita sekä Euroopan Unionin direktiiviä (2002/72/EC). Puran turvallisuustestien raportit on vapaasti luettavissa.

Miksi valita Pura Stanless juomapullo?

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkki

Suurin osa aikuisile tarkoitetuista pulloista on varustettu muovikorkeilla. Miksi käyttäisit metallipulloa, jos loppupeleissä kuitenkin joudut valuttamaan juoman muovisen suuttimen läpi. Puran aikuisille tarkoitetuissa pulloissa on teräksinen korkki, mikä takaa, ettei pullon sisältö missään vaiheessa joudu kosketuksiin muoviosien kanssa.

Yksi elämä – yksi pullo

Ruostumaton teräs on monin kerroin kestävämpää kuin muovi, lasi tai alumiini. Teräspullot eivät halkeile tai hajoa sirpaleiksi kuten muovi- ja lasipullot ja ovat vähemmän alttiita lommoille kuin alumiiniset sisarensa. Pura pulloilla on rajoitettu elinikäinen takuu. Oikein huollettuna Pura on uskollinen kumppani useiden vuosien ajan.

Pullot ovat konepesun kestäviä korkkia lukuunottamatta. Korkki pestään käsin lämpimällä vedellä

Pura-pullon suuri suu

Suuri suu tarkoittaa tässä yhteydessä suurta valikoimaa käyttömahdollisuuksia. Jääkuutiot, smoothiet ja keitot, kaikki onnistuu. Käytön jälkeen pullo on helppo puhdistaa joko harjalla tai astianpesukoneessa.

100% kierrätettävä

Yksi ruostumattoman teräksen #304 hienoista ominaisuuksista on sen 100% kierrätettävyys. Tämän lisäksi Pura pullot valmistetaan noin 60% kierrätetystä materiaalista mikä tekee Purasta loistavan vaihtoehdon ympäristötietoisille kuluttajille.

Lisää ostoskoriin Natural Steel

Pura Stainless Loop Cap -teräksinen juomapullo 0,8 l

Hinta
24,90 €
Osamaksulla
Alkaen 8,95 €/kk

Selaa tuotemerkkejä