Njálla Clothing

Njálla Clothing

Pohjoisen luonnon inspiroimat taiteelliset ja eettisesti valmistetut uniikit ja laadukkaat treenivaatteet

Suomalainen v. 2018 perustettu Njálla-yritys valmistaa kauniita treenilegginssejä ja -vaatteita eettisyyttä ja ekologisuutta arvostaen. Inspiraation lähteenä ovat pohjoisen karu, mutta kaunis luonto sekä sen kyky selviytyä ankarista olosuhteista kukoistaen kaikessa kauneudessaan. 

Njálla tarkoittaa pohjoissaameksi naalia.

Tuotteiden printit tehdään Suomessa maalatuista akvarellitaideteoksista. Suomalainen koivumetsä on eri väreissä saatavien ihastuttavien Soahki-legginssien alkulähde, joka kannustaa rauhoittumaan. Jokainen tuote itsessään on siten ”pala käsinmaalattua taidetta pohjoisesta”. Taidekuosit ovat Njállan omistuksessa ja siten tuotteet myös uniikkeja. Tuotteet ovat suunniteltu yhdessä suomalaisten jooga-ammattilaisten kanssa ja leikkauksissa on kiinnitetty huomiota erityisesti mukavuuteen.


Njállan käyttämät materiaalit ovat tarkkaan valittuja ja ekologisia. Kaikki materiaalit ovat Oeko-Tex ja GOTS-sertifioituja. Leggingsien materiaalissa käytetään kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteria, ja kangas on kolmannen osapuolen ekosertifioimaa. Kierrätysmateriaalit takaavat osaltaan vaatteen elinkaaren ekologisuuden ja tuotteen laatu varmistaa pitkän käyttöiän. Kankaat valmistetaan ja printataan ja tuotteet ommellaan Kiinassa kahdessa tehtaassa, jotka sijaitsevat Guangzhoussa ja Dongguangissa. Työolojen eettisyyttä auditoivat riippumattomat osapuolet BSCI (Business Social Compliance Initiative) ja WCA (Workplace Conditions Assessment) -verkostojen kautta. Njállan edellytyksenä on, että vaatteiden valmistusprosessi on vastuullinen ja kestää kokonaisuudessaan eettisen tarkastelun. 

Keveät ja pehmeät legginssit sopivat erinomaisesti kuntosalille, joogaan, tanssiin, lenkkeilyyn ja jokapäiväiseen arkeen.

Rakkaudella,

Njálla
Selaa tuotemerkkejä