Uusi yhteistyökumppanimme Joogit.fi

Julkaistu 28.10 2020

Tutustu uuteen Joogit.fi -joogapalveluun netissä ja hyödynnä mahtava avajaisetusi, voimassa 15.11 asti! Joogit-jäsenenä saat myös ostoedun tuotteisiimme.

Joogit.fi on aloittelijoille ja harrastajille tarkoitettu joogapalvelu. Yhdellä edullisella kuukausimaksulla voi joogata rajattomasti ja osallistua teemakuukausiin. Joka viikko julkaistavat joogaharjoitukset pitävät harrastuksen mielenkiintoisena.

Helppoa ja hauskaa - löydä arkeesi elivoimaa ja rauhaa
                     - Löydä sisäinen joogisi -

Pilateskaupan asiakkaat saavat Joogitin 12 kuukauden jäsenyyden vielä heidän mieletöntä avajaistarjoustaankin edullisemmin!


Normaali kuukausijäsenyys maksaa 18€ ja vuosijäsenyys 147€. Asiakkaamme saavat 12 kuukauden Heimo jäsenyyden hintaan 87€, eli vielä 10€ heidän avajaistarjoustaan edullisemmin.
Tämä tarjous ei tule toistumaan ja se on voimassa vain 15.11 asti joten kannattaa toimia nopeasti ja ottaa koko vuoden joogat talteen uudessa upeassa jäsenpalvelussa.
Tutustu lisää ja lunasta tarjous osoitteesta Joogit.fi ja käytä kassalla 12 kuukauden Heimo jäsenyyden valittuasi koodia "pilateskauppa" saadaksesi edun.


Selaa tuotemerkkejä