SSL -tietoliikennesuojaus

Julkaistu 4.6 2017

Verkkokaupamme käyttää SSL -suojattua yhteyttä, joka tarkoittaa, että asiointi ja ostaminen kaupassamme on entistäkin turvallisempaa.

SSL-sertifikaatti mahdollistaa suojatun HTTPS-yhteyden käyttämisen, joka parantaa verkko­kauppamme tietoturvaa. Tämä ilmenee osoiterivillämme näkyvänä vihreänä lukkona. SSL -suojauksella tarkoitetaan, että kaikki kauppamme ja asiakkaan välillä tapahtuva tietoliikenne, eli osto- ja rekisteröintitilanteissa annetut yhteystiedot, kuten sähköposotiosoitteet ja osoitetiedot salataan ulkopuolisilta ja ovat näin turvassa esim. mahdollisilta hakkereilta.

“SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti on luotettavan sertifiointiauktoriteetin myöntämä ja allekirjoittama digitaalinen varmenne siitä, että verkko-osoitteessa vastaava palvelin juuri se, joka se väittää olevansa.

Sertifikaatti asennetaan verkkokaupan palvelimelle, jonka jälkeen palvelin käyttää HTTP-yhteyden sijaan HTTPS-yhteyttä. Suojattu yhteys ilmenee selaimen osoiterivillä lukkoikonina, jonka kautta sertifikaatin tiedot voi tarkastaa.

Turvallinen ja salattu yhteys verkkokaupassa varmistaa, että kaikki asiakkaan ja kaupan välinen tietoliikenne on turvassa hakkereilta ja muilta tahoilta, jotka mahdollisesti yrittävät vakoilla tai varastaa tietoja.”

Selaa tuotemerkkejä